Olcsóból is a legjobbat

img_20171228_192557.jpg

Nem sokat vár el az ember egy 7$-os Bluetooth hangszórótól, de még ilyen olcsón is képesek elég minőségi terméket gyártani.

Kezdjük is a legfontosabb dologgal, hogy szól? Tudom, hogy egy felvétel nem bírja visszaadni teljesen a hangzást, de azért hallható a videón, hogy árához képest nem szól rosszul. Arra számítottam, hogy úgy szól majd, mint egy rekedt madár, de a hangzása teljesen elfogadható.

Anyaghasználatra sem lehet panaszunk, kellemes gumis felületet kapott, illetve az elején a rács is strapabíró és jó a tapintása. A gombok dizájnosak, és minden van ami kell, hangerő fel/le, következő/előző szám stb.

A hátulján találjuk a különböző csatlakozási módokat, ugye a Bluetooth az alap, de ezen kívül játszhatunk le rajta zenét USB-n és memóriakártyán keresztül, egyedül a Jack csatlakozót hiányolom róla. Tölteni pedig Micro USB-n keresztül tudjuk.

Érdekesség, hogy az akkumulátor kivehető, ami nem tudom miért jó, de ezt is megtehetjük. Egyébként egy töltéssel olyan 2-3 órát bír ki, ami egy ilyen kis zenedoboztól teljesen jó. Vicces, hogy az weboldalon azt írják egy 600 mAh-s aksi van benne, magára az akkumulátorra pedig 1020 mAh van írva, akkor most ki hazudik?

img_20171228_192821.jpg

Egyébként megéri az árát, ha valaki egy kicsi, hangos, és olcsó Bluetooth hangszórót szeretne.

A terméket a Gearbest oldaláról vettem.