A legstabilabb telefontartó kocsiba

img_20180123_201553.jpg

Bárki tervezte ezt, az mindenre gondolt.

A telefonok egyre fontosabb szerepet játszanak vezetés közben, hiszen legtöbbször a GPS megy rajta vagy éppen zenét játszunk le róla egy Bluetooth FM jel átalakítóval. Így elég hasznos, ha van egy jó telefontartónk kocsiba. Mai tesztalanyunk nem csak masszív és stabil, de még jó hosszú is.

3 ponton lehet mindenhova csavarni és tekerni. Rögtön az első, ahol a telefon található, a gömbcsukló miatt bármilyen irányba könnyedén eltudjuk forgatni. A második ponton lehet a hosszúságát növelni, ami maximum 20 cm lehet, mint a képen is látszik. Ezt a hosszúságot nem csak eléri, hanem stabilan tartja benne a telefont. A harmadik ponttal pedig a magasságát tudjuk állítani.

A másik dolog, ami nagyon tetszik benne az, ahogyan tartja a telefont. Mint a képen is látjuk, először mindkét oldalt a nyilakkal jelölt kiálló részt benyomjuk, ekkor a fölső rész és a pötty a közepén kijön. Ezután belehelyezzük a telefont és megnyomjuk a közepénél úgy, hogy a pötty is benyomódjon, így összeugrik a felső rész és kész is. Olyan stabilan tartja a telefont, hogy az kiesni nem tud.

Hogyan tud ilyen stabil lenni? Egyrészről masszív maga a szerkezet. Másrészről pedig gondolom a legtöbben ismerik ezt a vákuumos rögzítést, itt egy picit erre még rátettek. Ugyanis egy ragadós zselé felülettel látták el, így a vákuumos tartás és ez a tapadós zselé nagyon masszív tartást ad neki. Ráadásul így műanyag felületen is könnyen ott marad. A félreértések elkerülése érdekében hozzáteszem, hogy bármikor áttehetjük máshova, szóval nem egyszer használatos, a zselé tapadni fog még sokáig. (nem hagy nyomot a kocsiban, ha ez valakiben felmerült volna)

img_20180123_201626.jpg

Még egy apró kis plusz pont, az a kis pöcök, ami a telefon alját fogja az állítható attól függően, hogy hol található a töltő port vagy a Jack dugó.

img_20180123_201650.jpg

Ha valaki nem látna rendesen az utat a telefontól, annak tudom ajánlani azt a helyet, ahol a bal oldali tükröt is lehet állítani, ott alapból egy holttér található, így nem takar ki semmit.

Összességében teljesen megvagyok elégedve vele, bőven megéri az árát. Könnyen állítható, és masszívan tartja a telefont, ennél több nem is kell.

A terméket a GearBest oldalán vettem.